Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

Klanten

Wij zijn er trots op dat wij al veel klanten hebben kunnen helpen om hun digitale dienstverlening te verbeteren met onze digitale handtekening en inloggen. Bijgaand een aantal voorbeelden hoe wij deze klanten hebben kunnen helpen.

 

Flexkids

‘Onze klanten zijn altijd op zoek naar innovatie. Digitaal ondertekenen is een mooi voorbeeld van innovatie en zal een grote acceptatie kennen.’

Kennisnet

Kennisnet is aangesloten op de ondertekendienst van Evidos, op deze manier kunnen leerlingen en studenten eenvoudig met hun schoolaccount een digitale handtekening plaatsen.

AgentschapNL EZ

Met behulp van Evidos zijn wij als eerste overheidsorganisatie aangesloten op eHerkenning, zo herkennen we eenvoudig ondernemers voor het digitaal verstrekken van subsidies. Evidos heeft ondersteuning geboden bij het koppelen aan eHerkenning, selectie makelaar en inrichten van de interne authenticatie architectuur.

Reco Autoschade Groep

In plaats van papier te printen worden de Akten van Cessie en de Inname/Uitgifte formulieren digitaal in PDF geprint. Vrijwel gelijktijdig kan de klant met een digitale pen op het ondertekenpad aan de balie een handtekening plaatsen. De ondertekensoftware zorgt ervoor dat elk gewenste informatie uit het document gebruikt kan worden voor vervolgacties. Bijvoorbeeld om een unieke bestandsnaam te maken met het kenteken en de naam van de klant.

Highlite International

Met SimpleSign Bulk van Evidos ondertekenen wij alle facturen digitaal en volledig automatisch.

DeutscheBank

Met de oplossing van Evidos ondertekenen wij intern audit rapporten en bewaken wij de integriteit en autorisatie

AZL Pensioenfonds

Met de de producten van Evidos kan onze klant direct online een mutatieformulier ondertekenen vanuit het klantportaal. In het verleden moesten alle wijzigingen op papier en ondertekend aan ons worden doorgegeven, tegenwoordig kan dit digitaal.

Dienst Uitvoering Onderwijs

Voor Dienst Uitvoering Onderwijs is de PKI omgeving getoetst op de PKIOverheid eisen. Hierbij is een bijbehorend CPS opgesteld

“Mutatie’s doorgeven kan nu eenvoudig online”

Ontvang meer informatie over deze oplossing!

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak